Кошик
65 відгуків
"VSB MARKET" -товары для здорового образа жизни
Контакти
VSB MARKET - товари для здорового способу життяБогдан
Львів, Україна
+380 (97) 512-37-40
(Viber)
0988840388

Аюрведичний порошок Ашваганда ( Ashwagandha)BIO ( Індія) , 15 г

25 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 02762
clockВідправка з 30 липня 2024
Аюрведичний порошок Ашваганда ( Ashwagandha)BIO ( Індія) , 15 г
Аюрведичний порошок Ашваганда ( Ashwagandha)BIO ( Індія) , 15 гПід замовлення
25 ₴
+380 (97) 512-37-40
(Viber)
+380 (97) 512-37-40
(Viber)
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Спосіб отримання

Рослина збирають вручну, сушать на відкритому повітрі і у вигляді порошку.

 
Частина рослини екстрагують
кореневище
 
Ботанічна назва
ашвагандха
 
Ботанічний сім'ї
пасльонових
 
якість

100% чистий і натуральний, косметичний якість

 
Країна походження
Індія
 
культура
косметична БІО

 

Органічні, завірений Ecocert Greenlife згідно стандарту Ecocert доступні на http://cosmetiques.ecocert.com

 
інша назва
Індійський женьшень
 
INCI позначення
Ашвагандха порошок кореня
 
сортувальні Інструкції з пакування
 
 
 
ЯКІСТЬ
органолептичні властивості

- Зовнішній вигляд : дрібний порошок
- Колір : світло - бежевий
- Запах : крупа, м'який, злегка солодкий
- який смак : гіркий, терпкий
- вирйа : опалення

 
композиція

Алкалоїди
лактонів
глікозиди
флавоноїдів

 

 
 
 

Аюрведа або Аюрведична медицина є всеосяжною терапевтичної священної науки використовується протягом більше 5000 років в Індії . Це також філософія та спосіб життя . На санскриті "Аюр" означає "життя" і "веда" означає "знання або наука" . Виявлений ріші або мудреці Гімалаїв спостереженням природи і 5 елементів (вода, земля, вогонь, повітря, космос або простий ефір), він спирається на концепцію трьох дош ( Вата, Пітта і Капха ) , які кожен з яких сформований з двох елементів . Кожна людина народжується з належної пропорції кожного доші часто один або два доші переважають. Метою Аюрведи є жити в гармонії з вашою основною конституції, знаєте , що допомагає вам залишатися здоровим, бути щасливим і мати красиву шкіру , але і навчитися виявити все , що робить вас хворим або нещасним. Для того, щоб забезпечити баланс вашої конституції, то необхідно вибрати види діяльності, продукти харчування або рослини ... які протилежні характеристикам вашого або ваших переважаючих дош і , таким чином , що це заспокоїти або ці доші переважають ,

Згідно з принципами Аюрведи, Ashwagandha , як відомо, заспокоїти Вата і Капха і збільшити піту при використанні в надлишку. Ashwagandha, його назву на санскриті, яку іноді називають індійський женьшень , належить до сімейства пасльонових . Його назва санскриті може означати " , що є сила ," це рослина має дати "сексуальну енергію і життєздатність ."
Цей корінь вважається одним з кращих омолоджуючий тіла для типу Вата і традиційно використовується для зміцнення імунної системи і відновити сили у разі втоми, одужанні, недолік сну, перевтома, слабкість ...
Його антиоксидантні властивості роблять це ідеальний порошок , що складається з вашого анти-старіння .
Відомо також , щоб сприяти загоєнню тканин у разі ран, травм, пошкодженої шкіри ...
 

 

 
 
ВЛАСТИВОСТІ
  • Антиоксидант, він допомагає боротися проти старіння шкіри.
  • Відновлюючий , він бере участь у загоєння тканин пошкодженої шкіри.
  • В Аюрведі , вона заспокоює вату і Капха , збільшує Пітту.
СВІДЧЕННЯ
  • зрілої шкіри
  • пошкодженої шкіри, пошкодженої, роздратованою
  • Рани, травми
  • Кісти, новоутворення шкіри
СИНЕРГІЗМ
  • Для боротьби зі старінням: рослинні олії з плодів шипшини, рисових висівок, обліпихи, ефірні олії Хо , Троянда,Ладаника
  • Для загоєння ран, травм:зелена глина порошок Центелла, ефірна олія італійської, лаванди, мірри, рослинна олія Шипшина, мацерат календула .
запобіжні заходи

- Порошкоподібний продукт, не використовуйте поблизу джерела вентиляції.
- Рекомендується використовувати маску й окуляри при роботі з порошком.
- Уникати контакту з очима; в разі контакту ретельно промити чистою водою.
- Зберігати в недоступному для дітей місці .
- Цей порошок дуже активний, ми радимо вам завжди зробити тест в лікті за 24 години до застосування.

 

НА ПРАКТИЦІ

ОСНОВНІ ОСОБЛИВОСТІ
нерозчинні у воді НЕРОЗЧИННІ У ВОДІ

Використовується у вигляді пасти або мацерата

нерозчинний масло НЕРОЗЧИННИЙ МАСЛО

Використовується у вигляді пасти або мацерата

 
 
ВИДИ ВИКОРИСТАННЯ
  • припарка
  • Крем і молоко
  • масло
  • настій
  • лосьйон
  • маска для волосся
  • маска
  • шампунь
  • ванна
 
 
ПРОЦЕДУРА
  • Вставити або компрес : змішати з нейтральним порошком підтримки (глина, Расул, рисовий порошок ...) і гарячої води для досягнення бажаної консистенції.
  • У водному мацерата (або інфузії) : можуть бути використані окремо або в якості водної фази включає в себе ваші препарати волосся або шкіри.
  • У маслянистого мацерата : використовується окремо або в масажі для догляду за шкірою або включені в якості масляної фази у ваших волосся або шкіри препаратів.
РЕЦЕПТ ВОДНИЙ НАСТІЙ АШВАГАНДхА
 
бажано загальна сума мацерата 100 мл 1 L
вода: 90 мл 900 мл
Порошок Ашваганда: 10 г 100 г

Выберите соответствующую сумму в количестве, необходимом в формуле, взяв немного запас, чтобы компенсировать потери из-за фильтрации.

 

Порядок действий:

1 /  Взвешивают количество порошка , используя шкалу. 
2 /  Использование порошка воронку, влить порошок в воду. 
3 /  встряхнуть , чтобы разогнать порошок в жидкости. 
4 /  Пусть мариновать 24 часа при отсутствии воздуха и света периодически перемешивая. 
5 /  После вымачивания, отфильтровать  , используя фильтр кофе или чистую ткань . 
6 /  Сбор фильтрата и передать его с помощью чистой пипетки в герметичном флаконе предварительно дезинфицированный 

 

использование:

Это решение может быть использовано непосредственно на волосы ополаскивания лосьон или включены в качестве водной фазы в вашей ухода заволосами или в уходе за кожей. 
Пожалуйста , обратите внимание, без консервантов, экстракт обладает высокой чувствительностью к микробного загрязнения.Обязательно используйте это быстро и хранить в холодильнике. Если вы хотите сохранить его дольше, он будет добавить консервант ,например, экстракт семян грейпфрута Aroma-Zone: 20 капель на 100 мл мацерата или около 4,8 мл до 1 л мацерата.

  РЕЦЕПТ  ИНФУз  АШВАГАНДхА
 
желаемый общий объем инфузии 100 мл 1 L
вода: 90 мл 900 мл
Порошок Ашваганда: 10 г 100 г

Виберіть відповідну суму в кількості, необхідній у формулі, взявши трохи запас, щоб компенсувати втрати через фільтрації.

 

Порядок дій:

1 / Відварити необхідну кількість води.
2 / Зважують кількість порошку ,

Інформація для замовлення
  • Ціна: 25 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner